တိရစ္ဆာန်များ၊ တိရစ္ဆာန်ထွက်ပစ္စည်းများနှင့် တိရစ္ဆာန်အစာတင်ပို့မှုအတွက် ထောက်ခံချက်လိုအပ်ချက် (အသားနှင့် ထွက်ကုန်)
အကြောင်းအရာ | ဤစီမံဆောင်ရွက်မှု (အခန်း ၁၊ ပုဒ်မ ၁) သည် တင်ပို့နိုင်ငံအနေဖြင့် ပို့ကုန်ထောက်ခံချက်လက်မှတ် တင်ပြရန်လိုအပ်ကြောင်းဖော်ပြထားပါသည်။ ပြည်ပသို့တင်ပို့မည့် တိရစ္ဆာန်များ၊ တိရစ္ဆာန်ထွက် ပစ္စည်းများနှင့်တိရစ္ဆာန်အစာတို့နှင့်စပ်လျဉ်း၍ ကျန်းမာရေးထောက်ခံချက်လက်မှတ် သို့မဟုတ် SPS ထောက်ခံချက်လက်မှတ်ရယူလိုသူသည် သတ်မှတ်ထားသောပုံစံနှင့်အညီ မွေးမြူရေးနှင့် ကုသရေးဦးစီးဌာနသို့လျှောက်ထားရမည်။ ရည်ရွယ်ချက်မှာ တိရစ္ဆာန်များ ကူးစက်ရောဂါ မဖြစ်ပွားစေရေးအတွက် ကြိုတင်ကာကွယ်ရန်နှင့် ဖြစ်ပွားသည့်အခါ စနစ်တကျ ထိန်းချုပ်နိုင်ရန် ဖြစ်ပါသည်။ |
မှတ်ချက်များ | အမိန့်ကြော်ငြာစာအမှတ် ၁၅/၂၀၀၅ ကို မွေးမြူရေးနှင့် ကုသရေးဦးစီးဌာနမှ ထုတ်ပြန်ပါသည်။ |
အဖွဲ့အစည်း | မွေးမြူရေးနှင့်ကုသရေးဦးစီးဌာန |
ပို့ကုန်/သွင်းကုန် | သွင်းကုန် |
မှ အတည်ဖြစ်သည် | 2005-04-07 |
ထိ အတည်ဖြစ်သည် | သက်ဆိုင်ရာဌာနမှမပယ်ဖျက်မချင်းသက်ဝင်ဆောင်ရွက်မှုရှိမည်ဖြစ်ပါသည်။ |
ရည်ညွှန်းချက် | တိရစ္ဆာန်ကျန်းမာရေးနှင့် ဖွံ့ဖြိုးရေးဥပဒေ၊ ပုဒ်မ ၃၃ (ခ) |
နည်းပညာကုဒ် | P183 |
ယူအမ်ကုဒ် | P183 - Certification required by the exporting country |
စည်းမျဉ်းအမျိုးအစား | ပို့ကုန်နှင့်ဆက်စပ်သောစီမံဆောင်ရွက်မှုများ |
ပြင်ဆင်သည့်ရက် | 2022-09-22 07:37:53 |
လုပ်ထုံးလုပ်နည်းများ
အမည် | အကြောင်းအရာ | ကဏ္ဍ |
---|---|---|
အသားနှင့်တိရိစ္ဆာန်ထွက်ကုန်ပစ္စည်းများအတွက် တင်ပို့ခွင့် ထောက်ခံချက် နှင့်တိရိစ္ဆာန်ထွက်ပစ္စည်း ကျန်းမာရေးထောက်ခံချက် | အသားနှင့်တိရိစ္ဆာန်ထွက်ကုန်ပစ္စည်းများအတွက် တင်ပို့ခွင့် ထောက်ခံချက် နှင့်တိရိစ္ဆာန်ထွက်ပစ္စည်း ကျန်းမာရေးထောက်ခံချက်ကို စိုက်ပျိုးရေး၊ မွေးမြူရေးနှင့် ဆည်မြောင်း၀န်ကြီးဌာနအောက်ရှိ မွေးမြူရေးနှင့်ကုသရေးဦးစီးဌာနတွင် လျှောက်ထား ရယူခြင်း။ | Export |
ကုန်စည်များ
This measure applies to the following commodities.
HS Code | အကြောင်းအရာ |
---|---|
0201100000 | - Carcasses and half-carcasses |
0201200000 | - Other cuts with bone in |
0201300000 | - Boneless |
0202100000 | - Carcasses and half-carcasses |
0202200000 | - Other cuts with bone in |
0202300000 | - Boneless |
0203110000 | - - Carcasses and half-carcasses |
0203120000 | - - Hams, shoulders and cuts thereof, with bone in |
0203190000 | - - Other |
0203210000 | - - Carcasses and half-carcasses |
0203220000 | - - Hams, shoulders and cuts thereof, with bone in |
0203290000 | - - Other |
0204100000 | - Carcasses and half-carcasses of lamb, fresh or chilled |
0204210000 | - - Carcasses and half-carcasses |
0204220000 | - - Other cuts with bone in |